diumenge, 2 de gener del 2011

La carta als Reis Mags de Tarragona

Benvolguts Reis Mags,
Em dic Tarragona i, com cada any, quan s’acosten aquestes dates, us escric una carta amb els regals que m’agradaria que em portéssiu. Podria escriure moltes coses en aquesta llista, com un Ikea, un Starbucks i un FNAC, entre altres, però no sóc egoista. Per aquest motiu, i encara més tenint en compte que ens trobem en crisi, em limitaré a demanar l’essencial:
-        Un cinema.
-        Un auditori.
-        Un nou teatre.
-        Una nova biblioteca.
-        Un preu més raonable per als taxis.
-        Un servei de neteja més eficient.
-        Una millor conservació dels monuments.
Com podeu veure no m’he excedit gens i la llista és molt curta ja que són coses que tenen la majoria de ciutats. Tot i així, alguns d’aquests regals porto anys demanant-los, però sembla que no m’he portat mai prou bé perquè sempre m’acabeu ignorant. Esperem doncs, ja que no em vau escoltar quan us vaig demanar l’aeroport, l’estació de l’AVE o la capitalitat europea de la cultura, que aquest any sigueu generosos i em concediu aquests desitjos.
Així doncs esperaré el dia sis de gener amb moltes ganes a veure si d’una vegada per totes, puc sentir-me realitzada; crec que ja és hora.
Creuem els dits,
Tarragona

3 comentaris: