divendres, 26 de novembre del 2010

Shakira: “Jo també sóc una catalana”

Va rodar el videoclip de Loca a la ciutat comtal, està aprenent català, va iniciar ahir el concert al Palau Sant Jordi amb un discurs en català i assegura que li encantaria cantar el Boig per tu. I és que la colombiana Shakira va expressar ahir a l’Hotel W (Hotel Vela) de Barcelona la seva gran estimació envers Barcelona i Catalunya.  
Shakira al concert del Palau Sant Jordi
El darrer cognom del seu nom sencer, Shakira Isabel Mebarak Ripoll, revela que té orígens catalans i per això ha volgut venir a Barcelona, on ha protagonitzat diverses infraccions, com la que va causar banyant-se en una font pública o quan va circular amb moto sense casc. “Reconec que em vaig portar molt malament i si rebo la multa, la pagaré”, va assegurar.

Shakira a l'Hotel W

La roda de premsa també va servir per desmentir diversos rumors, com el que deia que posseïa una casa a Bellaterra i també el que corria anunciant que tenia una relació sentimental amb el jugador del F.C. Barcelona, Gerard Piqué. “Piqué i jo junts? Tot és un waka-waka rumor que se'm waka-adjudica!”, va exclamar.
 
Shakira al nou espot de Freixenet
Per altra banda, la companyia de cava Freixenet, que presideix Josep Lluis Bonet, ha contractat a Shakira perquè sigui la imatge del nou espot publicitari de Carta nevada. En el videoclip, que utilitzarà el tema del seu nou disc Sale el Sol, es podrà veure a la cantant desitjant en català i en castellà unes bones festes. Aquesta vegada, però, es destinarà com a mínim 500.000 euros dels guanys a la Fundación Pies Descalzos, impulsada per la cantant, que inverteix en l’escolarització infantil dels països de l’Amèrica Llatina amb problemes econòmics. Amb els diners que s’obtindran es construiran dues escoles: una a Port-au-Prince (Haití) i l’altra a Cartagena (Colòmbia). A més a més, Shakira ha gravat juntament amb Jaume de Laiguana, un documental produït per Oviedo sota el lema Hagamos que salga el Sol, on s’expliquen els objectius i les tasques que està realitzant la fundació. La cantant ha declarat que treballarà fins a finals de desembre i que després s’agafarà tres mesos de descans per tenir temps de composar les seves cançons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada