dimarts, 30 de novembre del 2010

5-0, victòria aclaparadora

David Villa, eufòric, després de marcar
El Barça va anotar ahir cinc gols al Camp Nou mentre que el Reial Madrid no va fer entrar cap pilota a la porteria de Valdés. Els blancs de Mourinho han cedit el lideratge de la Lliga al FC Barcelona de Guardiola, que s’ha convertit en el capdavanter.
Victòria exultant per uns i derrota fulminant pels altres. I és que el Clàssic d’ahir no va ser un partit com qualsevol altre, sinó un partidàs. El Barça va arrasar i els gols de Xavi (10’), Pedro (18’), Villa (55’, 58’) i Jeffren (90’) van aixecar aplaudiments i crits d’eufòria de tots els seus seguidors. L’emoció no va abandonar el camp blaugrana en cap moment. “Vam dir que el 2-6 era el partit perfecte, però aquest ha estat sens dubte millor”, va precisar Xavi Hernández.
Xavi, després de marcar el primer gol
En canvi, el portugués Mourinho, volia aparentar tranquil·litat quan deia “La semana passada teníem un punt més i avui dos menys. Pet tant, és una derrota molt fàcil de digerir; no és d’aquestes derrotes en què et quedes amb un mal regust, difícil d’acceptar”. L’entrenador del Madrid va explicar que va passar una cosa semblant quan va sortir derrotat del Camp Nou amb l’Inter de Milan i després van acabar guanyant la darrera Champions League.

Ramos atacant a Puyol
El partit, però, no va transcórrer pacíficament ja que Sergio Ramos, del Madrid, va etzibar una puntada de peu a Messi i va cometre altres faltes contra Puyol i Xavi. L’àrbitre, Iturralde González, el va expulsar sense dubtar-ho. Un altre moment de violència per part dels blancs va ser quan Cristiano Ronaldo va empènyer a Valdés i a Guardiola, fent que tot l’equip barcelonista acudís en defensa dels seus companys.
El Camp Nou no va ser l’únic lloc amb incidències ja que Canaletes, punt de trobada de tots els seguidors blaugranes, va ser el focus d’un altre aldarull: algú va trencar el braç d’un dels fanals de la font. Segons la policia, el llum no va poder suportar el pes d’algun barcelonista que presumptament s’hi va asseure al damunt.

Portada Mundo Deportivo

La premsa esportiva afí al Barça ha pogut avui  lluir els seus millors titulars com ara “5-0, bany al Madrid” (Mundo Deportivo), “MOUchísimo Barça ...para tan poco Madrid (Marca) o “5-0, manotada a Mourinho; golejada, humiliació i líders” (Sport). La premsa d’informació general també ha contribuït a exaltar el Barça, com és el cas de La Razón que, fent referència també a les eleccions catalanes del passat diumenge ha titulat: “El Barça guanya per majoria absoluta”.

4 comentaris:

  1. Quan parles de premsa afí al barça cites al marca... no és gaire adequat crec jo xd
    Però bueno, com sempre, Bravo!

    ResponElimina
  2. Meri
    L'altre dia mentre anava amb el cotxe cap a treballar vaig sentir per la ràdio que el Barça havia guanyat 5 a 0, la veritat és que me'n vaig alegrar molt, tot i que no vaig veure el partit, ja que no m'agrada el futbol. Però tot s'ha de dir, el Barça és el Barça. La veritat és que alguna vegada m'he quedat enganxada a la tele, sempre quan jugava aquest gran equip, i si és respectat tant per seguidors com no seguidors és per alguna cosa. Enhorabona culés!!!! i a tu per l'article.

    ResponElimina