dijous, 23 de desembre del 2010

L’Atlètic Che Guevara es fa amb la victòria de la Lliga de Futbol de la Facultat de Ciències de la Comunicació

L'Atlètic Che Guevara, l'equip guanyador de la Lliga
La primera edició de la Lliga de Futbol de la Facultat de Ciències de la Comunicació ja té un vencedor: L’Atlètic Che Guevara, capitanejat per Joshua Logan. La final la va disputar contra l’equip Pelotas Fuera, que va perdre 9-5.
"Pichi" Alonso i Víctor Muñoz
Àngel “Pichi” Alonso i Víctor Muñoz,  ex jugadors de futbol i entrenadors, van ser els convidats especials de l’acte de cloenda i la cerimònia d’entrega de premis. A part del trofeu del guanyador de la Lliga van repartir altres guardons: el premi a la millor esportivitat, que va ser concedit a l’equip femení Champ.iñones, el premi al millor blog, atorgat al Recreativo de Juerga i el premi a la millor afició, que va correspondre a l’equip Aston Birra. Joshua Logan va ser el millor golejador de la temporada, ja que va fer 13 gols.
 “S’ha de tenir predisposició, una bona actitud i hem d’intentar millorar contínuament pel nostre compte”, va declarar “Pichi” Alonso amb l’objectiu d’animar tots els jugadors. Muñoz, en canvi, va ressaltar la importància de l’experiència i la capacitat de “fer coses”.
La Lliga, que es va jugar entre el mesos d’octubre i desembre, va ser una iniciativa de  Santiago Tejedor, lateral de l’Atlètic Che Guevara, i tenia l’objectiu de fomentar els valors de la comunicació mitjançant el futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada