dimecres, 4 de gener del 2012

Cobertura en directe del partit de bàsquet del Reial Madrid vs FCB Regal



Els Reis Mags arriben abans d’hora en el món del bàsquet. Aquesta nit, a les 20.45h, El RealMadrid i el FC BarcelonaRegal juguen al Palau dels Esports de Madrid i aquí, i també als blogs La Petita Cafeteria i Amb els peus a terra i el cap als núvols, es podrà seguir en directe el desenvolupament del partit.  



El clàssic posa en joc el lideratge de la Lliga Endesa. L’equip blaugrana busca consolidar la seva posició en la pista madridista i recuperar el seu lideratge després de la derrota de l’última jornada enfront el Badalona (78-75). El Madrid, que no ha perdut durant els últims vint-i-quatre partits com a local, ha preparat el partit “a consciència”, segons afirma el base Sergio Llul.

El balanç dels últims deu clàssics en lliga regular és favorable pels de Xavi Pascual per sis victòries a quatre, tot i que la temporada anterior van guanyar els jugadors de Pablo Laso per 77-72, després d’una pròrroga.

El clàssic d’avui enfronta el millor atac de la lliga, el Real Madrid (82 punts de mitja) i la millor defensa, el Barcelona Regal (65 punts), tot i que els madridistes estan notant la absència de Serge Ibaka i Rudy Fernández, que va aconseguir una mitja de 16 punts en 9 partits). El Real Madrid ja ha perdut dos dels seus tres últims partits sense el mallorquí i avui tampoc tindrà l’ajuda del l’ala-pivot serbi Novica Velickovic, que serà baixa per unes molèsties al genoll.

El Barça tampoc té tots els seus jugadors. L’equip blaugrana afronta aquest partit de la catorzena jornada sense Juan Carlos Navarro. A la baixa de la “Bomba”, amb una fascitis plantar al peu esquerre, se li suma la del pivot Kosta Perovic, que pateix una lumbàlgia aguda. La presència de l’ala-pivot Erazem Lorbek, que es va fer un esquinç al turmell esquerre durant el partir contra l’Assignia Manresa, també està en dubte, tot i que viatja amb l’equip.



Fitxa tècnica del partit:

Real Madrid: Llul, Suárez, Singler, Tomic, Mirotic –possible cinc inicial–, Sergi Rodríguez, Begic, Reyes, Carroll, Pocius i Sanz.

FC Barcelona Regal: Huertas, Mickeal, Edison, Ndong –possible cinc inicial–, Sada, Lorbek, Wallace, Ingles, Rabaseda, Mbaye i Pérez.

Àrbitres: Hierrezuelo, Jiménez i Cortés.

Pavelló: Palacio de Deportes, Madrid.

Hora: 20.45

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada